top of page

Lisateave makseterminalide uusimate eeliste kohta

Aktsepteeri igasuguseid makseid ilma kohustuste ja kuutasudeta juba praegu. Avage oma ettevõttele tasuta ELi pangakonto ja alustage maksete vastuvõtmist. Smart Pay meeskond aitab teid tasuta kõigis küsimustes - nii pangakonto avamisel kui ka sobivaima makseterminali valikul. Pakume kliendituge ja -teenindust.


Selles artiklis saate rohkem teada Smart Pay pakutavate makseterminalide peamistest eelistest. Räägime lähemalt järgmistest teemadest:


1. Tasuta välismaine pangakonto

2. Raha on saadaval 24/7/365

3. Makseterminal ilma igasuguse kohustuseta

4. Makseterminalid on mobiilsed ja töötavad kõikides Euroopa riikides


Tasuta välismaine pangakonto

Kui registreerite end internetipanga myPOSis, saate Bulgaaria IBAN-konto. Saate oma pangakontot hallata internetipangas nii telefonirakendusest kui ka arvutist. Tegemist on panga kaupmehekontoga, millele kinnitatakse ettevõtte VISA kaart ja millel on võimalus ühendada ka makseterminal. Samuti saate teostada kõiki vajalikke funktsioone igapäevaselt, nagu aruannete laadimine, arvete koostamine jne. Pangakonto avamine on tasuta - 0.00 eurot ja edaspidi ka ilma igakuiste ja iga-aastaste kontohaldustasudeta. Kaupmehekonto avamine on võimalik juriidilistele isikutele ja majandustegevuses osalejatele (füüsilisest isikust ettevõtjad, osaühingud jne). Avage konto

Raha on saadaval 24/7/365

Kui võtate makseid vastu mis tahes makse vastuvõtmise meetodiga, näiteks makseterminali abil, saate raha oma ettevõtte pangakontole mõne sekundiga. Samuti on need vahendid teie kaupmehe pangakontol kohe kättesaadavad, sealhulgas ka pühade ja riigipühade ajal.


Makseterminal ilma igasuguse kohustuseta

Valige endale sobivaim makseterminali mudel. Selle ostmisel maksate selle eest üks kord ja see jääb teie omandisse. Makseterminali komplekti kuuluvad - terminal, SIM-kaart ja VISA-kaart. Terminali, SIM-kaardi ja VISA-kaardi eest ei võeta tasu, s.t. ei mingeid igakuiseid ega aastaseid tasusid. Iga tehingu eest võetakse ainult komisjonitasu. Saate vaadata kõiki makseterminali tüüpe Smart Pay pakkumistest - POS terminalid.


Makseterminalid on mobiilsed ja töötavad kõikides Euroopa riikides

Pärast makseterminali kättesaamist aktiveerite selle oma myPOS pangakontol. Selle toimimiseks ei ole vaja lisaseadmeid. Selle terminali abil saate vastu võtta kõiki makseid nii kaupluses kui ka kauba kättesaamisel. Terminali SIM-kaart tagab püsiva ühenduse kõikjal ja igas Euroopa riigis. Kui soovite makseid vastu võtta ka teistes riikides, väljaspool Eestit, saate seda julgelt teha ja mingeid lisakulusid ei lisandu.



Soovite rohkem teada meie pakkumisest?



5 wyświetleń

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page