top of page

PARIM MÜÜJA // MAKSUTERMINAL Go 2 // EI OLE IGA KUISEID TASUSID JA LEPINGUT

Lisateave Smart Pay makse vastuvõtmise POS-terminali Go 2 kohta.


Tänapäeva kiire ärimaailm nõuab suurepärast teenindamist ja rohkemat kui lihtsalt suurepärast toodet või teenust - see tähendab, et tuleb pakkuda sujuvat makselahendust, mis vastab teie klientide vajadustele. See on multifunktsionaalne kaardi- ja kontaktivaba makseterminal Go 2, mis muudab teie tehingutoiminguid.

Konkurentsitu mobiilsus ja lihtne kasutada

Jätke hüvasti kohmakate ja statsionaarsete kaardimasinatega. Kaardilugeja Go 2 on loodud äriettevõtete mobiilsust silmas pidades. See mahub teie kätte, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda kõikjal, kus te oma teenuseid pakute - kohapeal, tarnete tegemisel või välismüügil. Go 2 terminal tagab alati, et te ei jäta ühtegi müüki tegemata.


POS-terminali komplekt sisaldab

  • POS-terminali

  • laadija

  • tasuta SIM-kaart

  • tasuta pangakaart


EDASI ILMA

rendileping ja

kuutasud.




Mitmekülgsed maksevõimalused

Te ei saa enam keelata oma klientidele maksevõimalusi piiratud makseviiside tõttu. Smart Pay makseterminali Go 2 abil saate vastu võtta mitmesuguseid makseviise, sealhulgas deebet- ja krediitkaarte, kontaktivabasid makseid ja isegi mobiilseid rahakotte, nagu Apple Pay ja Google Pay. Olge innovatiivne ja täitke erinevate klientide soove vaevata.

Selleks, et alustada maksete vastuvõtmist kõige populaarsema POS-terminali Go 2 abil, registreerige oma ettevõtte pangakonto tasuta - Konto avamine


Tugevad turvaelemendid

Turvalisus on äritegevuses väga oluline. Go 2 terminal hoolitseb teie meelerahu eest, kasutades tipptasemel turvaelemente - alates krüpteeritud kaardiandmete edastamisest ja lõpetades täiustatud autentimise protokollidega on iga tehing kaitstud võimalike ohtude eest, tagades teie klientide tundliku teabe konfidentsiaalsuse.


Kasutajasõbralik kasutajaliides

Ärge raisake aega keeruliste seadete tegemisele. Go 2 seadmel on kasutajasõbralik kasutajaliides, mis võimaldab teil alustada maksete töötlemist kohe, kui saate selle kätte. Seadme mugav klahvide paigutus võimaldab teil keskenduda sellele, mis on tegelikult oluline - suurepärase kliendikogemuse pakkumisele.


Reaalajas aruanded

Äriotsuste tegemiseks on vaja ülevaadet teie müügiaruannetest. Pangarakendused ja internetipanga aruande tööriistad annavad teile reaalajas juurdepääsu tehinguandmetele, aitavad teil tuvastada suundumusi ja kohandada kasvustrateegiaid.


Spetsiaalne tugi

Üleminek uutele makselahendustele peaks olema lihtne. Koostöös Smart Pay tiimiga ei ole te üksi. Nautige spetsiaalset Smart Pay kliendituge, kes on valmis teid alati aitama, kui seda vajate. Keskenduge oma äritegevusele ja laske meil hoolitseda oma maksete töötlemisega seotud probleemide eest. Tõhustage oma äritegevust Go 2 makseterminaliga - siin saavad innovatsioon, mobiilsus ja turvalisus kokku, et muuta tehingukogemust. Liituge arenguga ja andke oma ettevõttele võimalusi müügi suurendamiseks.


AVASTAGE GO 2 MAKSETERMINAL JUBA TÄNA

JA MUUTKE OMA MAKSEVIISE




3 просмотра

Comments


bottom of page